​Snitning af græs og majs for landbrug

Præcis og fleksibel snitning ​ ​

Som en del af maskinstationsarbejdet tilbyder vi hos Lars Bucka ApS snitning af græs og majs for landbruget. Alle vores kunder vægtes lige højt. Det betyder at vi tilbyder snitning af græs og majs til små som store landbrug.

Vi kan tilbyde snitning af græs og majs af alle sorter

Vi har udført maskinstationskørsel siden 2004, og derfor har vi opnået stor erfaring med snitning af græs og majs inden for landbrug, men også med de forskellige sorter inden for majs bl.a. Augustus, Ambition og Atrium, der typisk skal snittes på forskellige tidspunkter, mens det andre gange har mindre betydning.

Vi er præcise og fleksible med snitning af græs og majs

Vi lægger vægt på at al snitning af græs og majs skal ske professionelt og til aftalt tid, således vores kunder kan planlægge ud fra vores aftaler. Vi bestræber os på at være fleksible i forhold til dine ønsker og behov, således al snitning kan blive udført på dine egne betingelser.

Du er altid velkommen til at kontakte Lars Bucka ApS, hvis du har brug for snitning af græs og majs på dine marker. Vi tager gerne en uforpligtende samtale om dine behov, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud på snitning. Du kan sende en e-mail til info@larsbucka.dk, men du kan også ringe til os på telefon 40 45 69 64 .