​Snitning af græs og majs for landbrug

Præcis og fleksiber snitning ​ ​

Lars Bucka ApS i Rødekro tilbyder snitning af græs og majs for landbrug, når majsen er klar til høstning, og når græsmarken skal lægges ned.

Vi lægger vægt på, at de små kunder skal behandles på samme måde som de store kunder. Det betyder blandt andet, at vi kan tilbyde snitning af græs og majs for både meget store og meget små landbrug.

Vi kan tilbyde snitning af græs og majs af alle sorter

Vi har udført maskinstationskørsel siden 2004, og derfor har vi opnået stor erfaring med snitning af græs og majs inden for landbrug, men også med de forskellige sorter inden for majs som for eksempel Augustus, Ambition og Atrium, der typisk skal snittes på forskellige tidspunkter, mens det andre gange har mindre betydning.​

Vi er præcise og fleksible med snitning af græs og majs

Vi lægger vægt på at al snitning af græs og majs skal ske professionelt og til aftalt tid, således vores kunder kan planlægge ud fra vores aftaler.

Men vi bestræber os samtidig på at være fleksible i forhold til dine ønsker og behov, således al snitning kan blive udført på dine egne betingelser.

Du er altid velkommen til at kontakte Lars Bucka ApS, hvis du har brug for snitning af græs og majs på dine marker.

Vi tager gerne en drøftelse om dine behov, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud på snitning. Du kan sende en e-mail til info@larsbucka.dk, men du kan også ringe til os på telefon 40 45 69 64 .