Udgravning

For private bygherrer og landbrug ​ ​

Hos Lars Bucka ApS udfører vores Entreprenør afdeling alle former for udgravning for landbrug, private bygherre og Entreprenører. En udgravning for private kan bl.a. være til et hus, en garage, swimmingpool osv. Hvor en udgravning til landbrug kan ske i forbindelse med nybyggeri, udvidelse, anlæg på markarealer og lign. Samt sø eller mini vådområder. Indenfor byggeri har vi bl.a. erfaring med udgravning og bundopbygning i alt fra store haller på mange tusinde kvadratmeter, samt parcelhuse.

Vi er altid fleksible når vi skal lave en udgravning

Vi har stor erfaring med udgravning og det er dermed også vigtigt for os at det sker professionelt og korrekt. I vil derfor også opleve at vi er påpasselige overfor miljøet og omgivelserne.
Det er vigtigt for os at imødekomme kundens behov og vi kan derfor tilbyde at bortskaffe al jorden eller dele af jorden, hvis dette ønskes. Med andre ord er vi fleksible i forhold til dine ønsker og behov, så vi kan udføre gravearbejde bedst muligt på kundes betingelser.

Vi udfører udgravning og giver samtidig rådgivning

Du er altid velkommen til at kontakte os, vi kommer gerne for at lave en besigtigelse, og komme med gode råd, forud for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon  40 45 69 64 eller på info@larsbucka.dk