​​Nedbrydning af bygninger og ejendomme

Al slags nedbrydning ​ ​

Lars Bucka ApS i Rødekro tilbyder nedbrydning af alle former for bygninger, men de fleste af vores kunder er landmænd, som ønsker nedbrydning af et hus, en bygning, en silo, en stald eller en lade. Vi kan også bryde ned for private, hvilket kan være en garage, et udhus eller en vinterhave, som du ikke længere ønsker.

Al vores nedbrydning sker professionelt

Al nedbrydning sker naturligvis professionelt, nænsomt og forsigtigt, samt med påpasselighed over for omgivelserne og miljøet, men også eventuelle mennesker og dyr, som færdes i nærheden, og vi rydder naturligvis op efter os, men det kan også aftales, at I selv skal stå for oprydning og bortskaffelse.
Nedbrydning kan med andre ord ske efter individuelle ønsker og behov, og vi kan varetage det hele eller blot selve nedbrydningen af bygningen.
Det aftales helt individuelt fra kunde til kunde.

Vi har stor erfaring med nedbrydning

Vores virksomhed har eksisteret siden 2004, og vi udfører forskellige entreprenøropgaver. Vores princip er, at den lille kunde skal behandles på samme måde som den store kunde, og derfor løser vi både store og små opgaver. Vi lægger altid vægt på at give god rådgivning og grundig vejledning, når vi bliver bestilt til en arbejdsopgave.

Du er velkommen til at kontakte Lars Bucka ApS i Rødekro på telefon 40 45 69 64 eller på info@larsbucka.dk for at høre mere om nedbrydning og for at høre mere om nedbrydning og for at få et uforpligtende tilbud på opgaven.