Gyllekørsel for landmænd

Alle former for gylletransport ​ ​

​Lars Bucka ApS i Rødekro tilbyder transport af gylle for landbrug. Vores gylletransport gælder alle former for transport, men det er typisk fra tank til tank mellem forskellige landbrug, men det kan også være for den samme landmand.

Vi har udført maskinstationskørsel siden 2004, og i dag udfører vi både entreprenør- og transportopgaver. Vi flytter for eksempel pallevarer rundt i hele Danmark, men vi udfører også gylletransport, uagtet det typisk er mere lokalt.

Vi har stor erfaring med gylletransport

Vi har derfor stor erfaring med gylletransport, hvilket betyder, at det sker professionel og til tiden. Derved kan du planlægge ud fra vores aftaler, således planlagt gyllespredning kan ske på rette sted til rette tid.

Vi er samtidig ganske fleksible i forhold til dine ønsker og behov, således al transport kan blive udført på dine egne betingelser.

Vores grundlæggende princip i virksomheden er, at de små kunder skal behandles på samme måde som de store kunder.

Derfor modtager vi både store og små opgaver, og vi lægger altid vægt på, at alle vores kunder modtager en god rådgivning og en kyndig vejledning om de forskellige muligheder og eventuelle alternativer.

Hør mere om gylletransport og få en god pris

Du er altid velkommen til at kontakte Lars Bucka ApS i Rødekro, hvis du vil høre mere om gylletransport og eventuelt have et uforpligtende tilbud på kørsel.

Du kan ringe til os på telefon 40 45 69 64 eller på info@larsbucka.dk, hvorefter vi kan aftale nærmere.