Gylleudbringning

I alle former

Hos Lars Bucka ApS I Rødekro tilbyder vi transport af gylle for landbrug. Vores gylletransport gælder alle former for transport, men typisk sker det fra gylletank til tank mellem forskellige landbrug, men vi tilbyder også gylletransport for den samme landmand.

Vi har opbygget en stor erfaring med maskinstationskørsel siden 2004, vi udfører i dag både entreprenør- og transportopgaver. Vi flytter bl.a. pallevarer rundt i hele Danmark. Vi udfører gylletransport, men dette forekommer oftest lokalt.

Vi har stor erfaring med gylletransport

I og med vi har stor erfaring med gylletransport kan man også regne med at det sker professionelt og til tiden. Derved kan du planlægge ud fra vores aftaler, så gyllespredning kan ske på rette sted til rette tid. Derudover kan du også forvente fleksibilitet i forhold til din ønsker og behov, således al transport kan blive udført på dine egne betingelser.

En af vores grundlæggende principper i virksomheden er, at de små kunder er lige så vigtige som de store kunder, derfor går vi meget op i at alle kunder for den samme behandling.

Vi modtager både store og små opgaver. Alle vores kunder modtager en god og kyndig rådgivning samt vejledning om de forskellige muligheder og eventuelle alternativer vi tilbyder.

Hør mere om gylletransport og få en god pris

Du er altid velkommen til at kontakte Lars Bucka ApS i Rødekro, hvis du vil høre mere om gylletransport og eventuelt have et uforpligtende tilbud på kørsel.

Du kan ringe til os på telefon 40 45 69 64 eller på info@larsbucka.dk, hvorefter vi kan aftale nærmere.