​Udgravning for private, bygherrer og landbrug

​Lars Bucka ApS i Rødekro kan udføre alle former for udgravning for private, entreprenører, bygherrer og landbrug. En udgravning kan være til et hus, en garage, en swimmingpool og alt mulig andet, men det kan også være til anlæg på markarealer og lignende. 

Udgravning for landbrug kan i det hele taget have mange forskellige formål, og det afgørende er, at vi har de rette redskaber.

Vi er altid fleksible når vi skal lave en udgravning

Vi har stor erfaring med udgravning, og derfor sker det professionel og korrekt, ligesom vi er påpasselige overfor miljøet og omgivelserne, og vi kan bortskaffe al jorden eller dele af jorden, hvis du ønsker det. 

Vi er med andre ord ganske fleksible i forhold til dine ønsker og behov, således vi kan udføre gravearbejde på dine betingelser.

Vi udfører udgravning og giver samtidig rådgivning

Vi startede tilbage i 2004 med maskinstationskørsel, men vi udfører også forskellige former for entreprenøropgaver. 

​Vores grundlæggende princip er, at små kunder skal behandles på samme måde som store kunder. Vi modtager både store og små opgaver, og vi lægger altid vægt på, at vores kunder modtager en god rådgivning og kyndig vejledning, inden vi går i gang med vores arbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte Lars Bucka ApS i Rødekro, og vi kommer gerne for at lave en besigtigelse forud for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 45 69 64, eller du kan skrive til os på info@larsbucka.dk.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Lars Bucka ApS

​​CVR: 29689474

Her finder du os

Tøndervej 28

6230 Rødekro

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 45 69 64

​E-mail: info@larsbucka.dk